dimarts, 18 de juliol del 2023

TERCERA SETMANA DEL VOLUNTARIATDilluns, 17 de juliol de 2023

El dilluns alguns voluntaris i voluntàries varen anar a l'escola per a seguir muntant el mikado gegant i van haver de fer forats al terra per tal de que s'aguantessin els troncs. 


Unes altres voluntàries, apart se'n van anar amb el grup de sèniors que saben cosir i estan fent davantals per poder-los fer servir els nens petits a la fira de la Mercè i a la cuineta que farem al pati de l'escola. Els hi van ensenyar com planxar, com fer servir la màquina de cosir i apuntar la roba amb agulles.

 I finalment els altres joves van pintar de color rosa la porta principal de l'escola, abans de pintar-la de rosa la van pintar de gris, que es pintura d'imprimació. Primer la van polir per tal de que la pintura que hi havia abans marxés i així la nova quedés millor. També han pintat amb els colors del logo de l'escola les tres portes d'accés al centre..Dimart
s, 18 de juliol de 2023

Dimecres, 19 de juliol de 2023

Dijous, 20 de juliol de 2023Vam anar a Sant Quirze de Besora amb altres casals d'altres pobles d'Osona, vam fer diferents activitats amb grups separats, una gimcana i jocs variats.
Divendres, 21 de juliol de 2023

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!