divendres, 7 de juliol del 2023

Segona setmana del Voluntariat


El divendres alguns voluntaris i voluntàries van anar a la nau de la brigada, i els altres van anar a l'escola. A la nau de la brigada joves varen pintar les cabanyes, els voluntaris més grans van seguir amb les cuinetes. Altres joves amb ajuda de la brigada van seguir muntant taules i vernissant.

A l'escola van pintar portes, i també van pintar la pissarra.

Un dia de la setmana venen els joves al punt jove, i fem un blog explicant-vos que hem fet durant la setmana.Dilluns


Dilluns dia 10 els voluntaris vam començar a reformar la pendent del pati amb ajuda d'una excavadora, amb unes pedres va fer una petita paret.  També vam estar vernissant fusta, llimant i pintant amb l'ajuda de la brigada com cada dia, encara que també vam tenir ajuda dels joves de l’associació Tapís de Vic el quals ens van tornar la visita del dijous el seu centre de Vic . També ens van visitar els pares de la Comissió de patis per veure com estava avançant el projecte després d’una setmana de haver-lo començat. Ens van donar algunes idees per millorar-ho encara que els i va agradar molt.


Dimarts, dia 7 de juliol de 2023


Dimarts els voluntaris i voluntàries van fer una visita a l'Hípic club GT, amb bici. Un cop allà ens van explicar algunes coses que havien de saber per muntar, van fer 2 grups i el primer grup  va començar a muntar mentre a l'altre grup li explicaven més coses i li ensenyaven l' hípica. Al cap de mitja hora van intercanviar els grups i el segon grup va començar a muntar. Després  que tothom muntés van esmorzar i refrescar perquè feia molta calor. Van anar cap a Calldetenes i després de l'assemblea van anar a banyar-se a la piscina.


Voluntàries cosidoresLes voluntàries sènior continuen cosint. ja han acabat els coixins dels bancs i avancen en els davantals.

Primera Setmana Voluntariat Ambiental/Social Calldetenes 2023A partir d'avui us anirem informant sobre els avenços que anem fent en aquest voluntariat ambiental i social.

Primera setmana:

Al primer dia, ens vam presentar entre tots i ens van fer una presentació sobre el projecte d'un "pati increïble". Després en Taylor ens va presentar els riscos laborals i com prevenir-los, també vam fer un joc de coneixença que consistia a fer un bingo d'aficions juntament amb la gent gran. Per acabar el primer dia vam anar de 12:00 a 13:00 a la piscina municipal de Calldetenes on vam aprofitar per fer l'assemblea.

Al segon dia, ens vam dividir per grups, alguns vam anar a la nau de la brigada i uns altres a l'escola. Els que van anar a l'escola van pintar una paret i van desmuntar un moble, els que vam anar a la nau de la brigada on alguns vam agafar trossos de fusta d'un antic parc, els vam llimar i vam envernissar unes taules. I per finalitzar el segon dia vam anar a la piscina de  on vam fer l'assemblea i ens vam banyar.

 

Al tercer dia, amb els mateixos grups, els que van anar a l'escola, van anar a la nau i al revés. Els que van anar a l'escola van pintar una paret i també van muntar un moble. Els que es van quedar a la nau de la brigada van polir i pintar i les cabanes, També van començar a construir les taules de la classe exterior, i construir les tres cuinetes. I com cada dia vam anar a la piscina de dotze a una on vam fer l'assemblea. 


Al quart dia, vam fer la visita al Tapís, primer ens van fer una presentació d'una hora sobre les activitats amb joves que feien allà. Quan vam acabar la presentació vam anar a esmorzar tots junts durant mitja hora. Després vam tornar el Tapís i ens van dividir en dos grups de 10 persones i vam anar a fer paper i sabó artesanal amb joves usuaris d'allà. Aquest dia no vam poder anar a la piscina ja que no ens va donar temps.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!