dilluns, 27 de juliol del 2020

Visita virtual dels treballs del Projecte de Voluntariat Ambiental de Calldetenes 2020

Visita virtual dels treballs del Projecte de Voluntariat Ambiental de Calldetenes 2020

El context actual d'expansió de contagis ha fet aconsellable no fer l'acte de cloenda que cada any feiem al final del projecte, i que era obert a tots els veins i veïnes de Calldetenes. Els i les voluntàries del projecte expliquen en aquesta visita virtual els treballs realitzats i les experiències viscudes.




El projecte de Volutariat Ambiental i Social

El Projecte de Voluntariat Ambiental de Calldetenes és un projecte comunitari que recupera cada estiu espais significatius de la vida del poble. S'organitza des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, en coordinació amb la d'Urbanisme i la de Serveis Socials. Rep el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Aquest any s'ha intervingut en les zones de la ruta dels Molins que van quedar malmeses pel temporal Glòria. S'han recuperat camins i ponts, s'hi ha instal.lat baranes de seguretat i zones de descans per a la gent que utilitza aquest camí com a lloc de passeig i de trobada.

El projecte també ha permès als vint voluntaris participants conèixer l'activitat de voluntariat que va sorgir al poble de Calldetenes durant les setmanes de confinament del COVID per a proveir de medicament i EPI's a tots els col.lectius i entitats que treballaven com a serveis essencials. També s'ha construit equipament per al nou Punt Jove i un tapís en memòria de les persones que han mort per la Covid.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!