divendres, 17 de juliol del 2020

Dilluns dia 13
Vam començar la setmana desbrossant i clavant escales. Vam treure totes les branques d'un tram de la ruta dels Molins i vam acabar tallant alguns arbres, que representaven un perill en cas d'aiguats. Mentrestant a la fusteria van seguir envernissant i pintant per fer el pont. El voluntariat sènior, amb el suport de la Núria, va seguir cosint la tela dels sofàs del punt jove.






Dimarts dia 14
Ens van venir a visitar la Cristina i l'Enric per explicar-nos alguns dels tipus de voluntariats que hi ha i la feina que van fer ells en ple confinament. En acabar les voluntàries sènior van ajudar als joves a fer una bonica mascareta personalitzada amb un tros de roba un fil i una agulla!!! I com cada dia vam acabar a la piscina!!



Dimecres dia 15
una part del grup va seguir a la fusteria pintant, envernissant i fent els bancs per la ruta. Mentrestant els altres van estar acabant de desbrossar i muntant el pont.
I com sempre ens vam refrescar a la piscina.



Dijous dia 16
El dijous les voluntàries sènior ens van organitzar una ruta per anar tots plegats a caminar. Vam estar caminant tot el matí, la veritat és que va fer molta calor,però ens ho vam passar d'allò més bé.
En acabar a la piscina!!!


Divendres dia 17
Aquest divendres un grup ha anat a acabar els bancs i els altres a acabar de muntar el pont. I dues voluntàries joves han estat fent el blog com cada divendres. I les voluntàries sènior han continuat amb els sofàs. Ja estan gairebé acabats!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!