dilluns, 16 de juliol del 2018

FEM ALTRES ACTIVITATS

Coneixem que és el Land Art

 



Dijous 5 de Juliol, vam fer un taller de Land-Art, en el qual teniem que crear escenes o fer quadres i escultures a través de la natura (troncs, fulles, pedres…). Per realitzar aquesta activitat vam anar al bosc màgic (als Roures) que està a sota Sant Marc i molt a prop de la cova de la bruixa. Per mobilitzar-nos vam anar-hi amb bici, com cada dia.


Ens ensenyen com es fan les curses d'orientacions. En preparem una nosaltres





Dilluns dia 9 vam tenir un dia complert! Primer varem començar amb dues xerrades molt interessants sobre els usos de l'aigua de la riera de Sant Martí i sobre la JAC i la Pera i després vam fer una cursa d'orientació. La cursa la vam fer per Sant Marc i, tot i que feia molta calor, ens ho vam passar molt bé!
Abans de fer la cursa ens van fer un taller on ens explicaven la funció de la brúixola i les seves parts, per tal de després saber-nos orientar en l'espai.

Anem al parc aquàtic



El dijous 14 de juliol,varem anar al parc aquàtic Aquabrava a Roses. Varem anar fins allà amb bus amb els companys de Sant Quirze de Besora, que al principi vam començar amb alguna picabaralla, però va acabar amb una amistat. Un cop vam arribar, vam fer la nostra pel parc.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!