dilluns, 16 de juliol del 2018

CONEIXEM LES ENTITATS DEL POBLE

 

Les entitats ens expliquen els seus projectes:

Pallassos a l'hospital de la Santa Creu i Grup d'Anellament GACO 

 


 Van venir la Montse i en Josep a explicar-nos en que consisteix i què fan en els voluntariats de clowns, que fan cada setmana. Ens va semblar molt interessant. També ens van fer un taller de risoterapia, on ens ho vam passar molt bé. Era el primer dia de voluntariat per tant aquesta activitat ens va servir per trencar una mica el gel.
El dia 11 de juliol, ens vam llevar a les 6 del matí per anar al GACO, el Grup d'Anellament de Catalunya-Osona. Vam anar a l’orri (a darrere el Molí del Pujol) i allà ens van explicar com feien l’anellament. El dimecres dia 13,vam anar a la carpa a fer caixes niu i en vam fer 20, una per cada un de nosaltres.

Per què és important la Ruta dels Molins per Calldetenes?

 

En Josep M. Albó, fill de la Calvaria, ens explica la importància històrica de l'aigua i de tots els elements hidràulics de la Ruta dels Molins, i els seus usos per a les activitats dels veïns de Calldetenes des de fa segles 


Una de les xerrades que vam fer el dilluns 9 va ser sobre la importància que té i tenia la Ruta dels Molins pel municipi. Ens va semblar molt interessant ja que és un espai que tenim molt a prop però del qual sabem molt poques coses.
Després van venir a fer-nos una xerrada sobre dos entitats del poble, la JAC i la Pera, les quals trobem que fan una feina molt bona i important pel poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!